Zomeropera 2021 Landcommanderij Alden Biesen - 24 juni

Zomeropera 2021 Landcommanderij Alden Biesen - 24 juni

Na een haast apocalyptisch jaar van angst, lockdown, minimale contacten, maar ook van hopen en verwachten , durven wij de deur op een kier zetten
naar de programmatie van enkele nieuwe activiteiten voor de lente van 2021.

Wij zijn er van overtuigd dat velen onder u snakken naar ontspanning, een culturele beleving, buitenactiviteiten met vrienden, veilig en coronaproof georganiseerd.

In bijzondere tijden, een bijzonder programma....

Zomeropera 2021 Landcommanderij Alden Biesen

Casa Ricordi (1808) is tot op heden de grootste uitgever van muziekpartituren ter wereld. Deze is onlosmakelijk verbonden met de roem van grote operacomponisten als Verdi, Rossini, Donizetti,Puccini en vele anderen.

Tijdens deze zomeropera snuistert Giovanni (Piet Vansichen) door de partituren, hij vertelt anekdotes en laat de bekendste Italiaanse opera's op de binnenkoer van Alden Biesen weerklinken. Hij wordt omringd door solisten van eigen bodem: sopranen Martine Reyners en Hanne Roos, tenor Yves Saelens en bariton Koen van Agtmael, begeleid door het live orkest onder leiding van dirigenten E.Delamboye en D.Ramael.

VVA Limburg reserveerde tickets voor de voorstelling van donderdag 24 juni 2021 aanvang 20u30, prijs 38,50 euro per persoon.

Voorlopig kunnen jullie hier nog niet voor inschrijven; wij wachten op de versoepelingen van de cultuursector, geagendeerd voor medio maart.

Als wij zekerheid hebben dat deze voorstellingen kunnen doorgaan sturen wij jullie een verzoek tot betaling en hopen wij jullie in groten getale te kunnen terugzien.

Wij willen onze Limburgse artiesten werk geven en aan het werk zien

Daar het een buitenactiviteit is, zonder tribune maar met een opstelling volgens de gekozen bubbels en eventueel bijkomende aanpassingen, komt dit als een veilige setting voor.


top