Zomeropera Alden Biesen - 2 september 2021 om 20u30

Zomeropera Alden Biesen - 2 september 2021 om 20u30

Na vele lange maanden waarbij geen enkele activiteit mogelijk was, krijgen we eindelijk wat meer vrijheid. Wij willen zo snel als kan reeds lang geplande activiteiten organiseren.

De opvoering van de Zomeropera is uitgesteld, maar nu hebben we een concrete datum voor deelname. Wij hebben 50 kaarten besteld voor onze leden voor de voorstelling op donderdag 2 september 2021 om 20.30 uur. De VVA-leden kunnen voor verdere details kijken op onze private ledenpagina.

Indien mogelijk willen we voorafgaand aan de voorstelling een etentje organiseren.

Hierover worden onze leden later bericht.

Bekijk ook regelmatig ons programma via onze website www.vvalimburg.be

 

Zomeropera 2021 Landcommanderij Alden Biesen

Casa Ricordi (1808) is tot op heden de grootste uitgever van muziekpartituren ter wereld. Deze is onlosmakelijk verbonden met de roem van grote operacomponisten als Verdi, Rossini, Donizetti,Puccini en vele anderen.

Tijdens deze zomeropera snuistert Giovanni (Piet Vansichen) door de partituren, hij vertelt anekdotes en laat de bekendste Italiaanse opera's op de binnenkoer van Alden Biesen weerklinken. Hij wordt omringd door solisten van eigen bodem: sopranen Martine Reyners en Hanne Roos, tenor Yves Saelens en bariton Koen van Agtmael, begeleid door het live orkest onder leiding van dirigenten E.Delamboye en D.Ramael.

 


top