Zomeropera Alden Biesen 17 juni 2022 20u30

Zomeropera Alden Biesen 17 juni 2022 20u30

Villa Lehár: Het zomerhuis waar de mooiste operettes geschreven werden.

Landcommanderij Alden Biesen wordt omgedoopt tot Villa Lehár. We duiken in de wondere wereld van operettecomponist en dirigent Franz Lehár. Successen als ‘Die Lustige Witwe’ en ‘Het land van de glimlach’ maakten van hem een rijk man. Hij hield van schoonheid en begon de meest exclusieve kunstobjecten te verzamelen in zijn zomerhuis in Bad Ischl, dat na zijn dood een museum werd. In dat museum zijn wij de gasten, samen met een groepje toeristen, onder leiding van een ervaren gids. De gids neemt ons mee naar de boeiende periode uit de eerste helft van de twintigste eeuw met de muziek van Franz en zijn vrienden Puccini, Dvorak, Stolz en vele anderen.

Villa Lehár is een boeiende muzikale rondleiding met herkenbare melodieën en verborgen pareltjes uit het opera- en operetteoeuvre, gebracht door topsolisten en het Zomeropera-orkest, in een regie van Bruno Van Heystraeten en onder de muzikale leiding van Enrico Delamboye.

Aanvang opera : 20u30 (geen pauze)

Vooraf gaan we samen een hapje eten in zaal Cuvelier (in het gebouw van Alden Biesen): vanaf 18 u00 broodjesmaaltijd (piccolo’s, volkorenbrood , kaas , charcuterie, vlees-, eier- en tonijnsalade) met koffie, thee, frisdranken, bier en wijn .

Totale prijs, ticket en maaltijd inbegrepen: 59 euro pp te betalen op rekening  nr. BE46  9731 8254 4536 van VVA-Limburg voor 1 juni.

Betaling geldt als inschrijving.

Er zijn 60 tickets beschikbaar, dus tijdig inschrijven.


top