Hulp aan de overstromingsramp in de Vesdervallei

Hulp aan de overstromingsramp in de Vesdervallei

Mag ik even jullie aandacht?

Op 15 juli 2021 trad de Vesder buiten haar oevers en richtte grote schade aan in de omgeving van Chaudfontaine, Trooz, Pepinster…. Huizen werden compleet verwoest of onbewoonbaar verklaard na deze catastrofe.

Ondertussen is dit vier maanden geleden. De getroffen gebieden kwamen slechts twee dagen in de nieuwsuitzendingen. Velen zijn deze feiten ten dele vergeten maar voor de bewoners in dit gebied blijft de nood nog immer torenhoog en blijft het iedere dag opnieuw een confrontatie met de harde realiteit. Gebrek aan zowat alles, ook de meest elementaire dingen.

Samen met de Fifty-One van Liège willen wij een (bescheiden) bijdrage leveren en doen daarom beroep op jullie vrijgevigheid. Met een bijdrage van amper 10 € per persoon willen wij poetsproducten aankopen en via Suzy Jansen (coördinator voor het verzamelen en sorteren van goederen voor de slachtoffers) bezorgen aan de bewoners van het getroffen gebied.

Met de financiële bijdrage zal ik dan poetsproducten aankopen en leveren.

Deze bijdrage kan je storten op rekeningnummer BE64 0689 0862 0952 van FO-Liège met als reden: Suzy - produits.

De bijdrage mag ook in natura gebeuren in de vorm van poetsproducten die ik thuis (Wijkstraat 144 Tongeren) zal opslaan en bij Suzy zal brengen. 

Namens de inwoners van de getroffen regio danken wij iedereen reeds op voorhand voor jullie gulle bijdrage en reacties op deze oproep.

Vriendelijke groeten

Griet Vereecke, lid VVA Limburg

Wijkstraat 144

3700 TONGEREN

0476/322 558


top