Vlaamse Parkinson Liga wint Solidariteitsprijs

Vlaamse Parkinson Liga wint Solidariteitsprijs

 

Vlaamse Parkinson Liga wint!

Het is met trots dat we jou laten weten dat de Liga de publieksprijs van de Standaard Solidariteitsprijs 2022 in de wacht sleept.

De krant De Standaard, publiceerde in de zomer kosteloos 20 advertenties van non-profit organisaties. Ook de Vlaamse Parkinson Liga was van de partij, met een advertentie ontwikkeld door Xpair, het bureau dat ook zorgt voor de vormgeving van ons tijdschrift Parkoers. Daarna oordeelde een jury over de impact van deze advertenties en kon het publiek stemmen voor 1 van de 20 goede doelen.

Tot onze grote vreugde, vernamen we afgelopen vrijdag dat de Liga aan de haal gaat met de publieksprijs!
Er werden meer dan 10.000 stemmen uitgebracht en de meeste stemmen gingen naar de Liga.
We winnen twee paginagrote advertenties in de krant, ter waarde van 64.370 euro, waarmee we nog meer aandacht kunnen vragen voor de ziekte van Parkinson.

Deze actie bewijst dat de Liga een beroep kan doen op een groot, warm en solidair netwerk. Een opsteker!
Niet in het minst is dit het werk van de vele vrijwilligers die de Liga ‘dragen’ en zich met hart en ziel inzetten voor mensen die leven met parkinson.

We danken De Standaard voor de organisatie van deze hartverwarmende actie, Xpair voor het initiatief en het ontwerpen van de advertentie en jullie allemaal voor jullie geloof in het werk van de Liga.

Want mensen die leven met de ziekte van Parkinson verdienen meer aandacht.

Miek
Ann, Annelies, Greet en Annick


top